Mooie solden bij Jolicor vanaf dinsdag 3/01

Onze winkel

Een gevestigde waarde

Jolicor is een persoonlijke lingeriespeciaalzaak voor elk type vrouw, voor elke soort gelegenheid. De winkel is al drie generaties lang een vaste waarde voor jong en oud in en rond Berchem. Je vindt er een groot assortiment aan lingerie van AA tot J cup, bad- en nachtmode, homewear, sportlingerie, pre- en postoperatieve bh’s, zwangerschaps- en borstvoedingslingerie en accessoires. Naast fashion focussen wij ons op comfort lingerie en aangepaste lingerie na operaties. Ook voor mannen hebben we een mooi assortiment aan ondergoed en nachtmode. 

Hoe gaan we te werk?

Ons doel? Je fantastisch doen voelen in je vel! En dit start bij het begin: perfecte lingerie en ondergoed!

1. Kom langs in onze winkel

Bij ons kan je terecht met of zonder afspraak. We gaan samen met jou op zoek naar de perfecte lingerie voor je lichaamstype door te luisteren en vragen te stellen, met het nodige respect en discretie.

2. Doelgerichte vragen stellen

Door onze klanten voldoende doelgerichte vragen te stellen, proberen we er achter te komen wat de noden en verlangens zijn. Zo kunnen we uit ons groot aanbod de juiste producten filteren en jou doelgericht verder helpen.

3. Producten passen en uitkiezen

Na een correcte maatbepaling worden er verschillende bh’s getoond en gepast zodat je zeker de juiste keuze zal maken. Vervolgens geven we nog bijkomende informatie over o.a. het onderhoud van je aankopen en het merk.

Een kijkje achter de schermen

Neem hier alvast een kijkje achter de schermen. Zo voel jij je meteen op het gemak bij het bezoeken van onze fysieke winkel in Berchem!

Shop veilig in corona-tijden

Bij ons shop je op een veilige, hygiënische en persoonlijke manier. We doen er alles aan opdat je je als klant goed voelt en we vinden het vandaag belangrijker dan ooit om ons flexibel op te stellen. Daarom hebben wij sinds kort een service aan huis én kan je eenvoudig een afspraak maken om te komen shoppen